LøsningerProjekt og porteføljestyring

Porteføljestyring af forandringsprojekter kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave, hvilket medfører, at en virksomheds innovationskraft og eksekveringsevne svækkes gevaldigt

Langt de fleste organisationer er i konstant udvikling, hvilket efterlader et behov for at kontrollere de processer, som vedvarende driver forandringer ind i organisationen. 

Her ses det ofte, at ændringsprocesser oftest styres igennem projekter. At holde styr på et enkelt projekt giver sjældent anledning til problemer, men i de tilfælde, hvor en større mængde af projekter skal gennemføres sideløbende, vil der ofte skulle skabes et tilfredsstillende overblik.

For at sikre en optimal opfølgning er det ofte en nødvendighed at kunne gruppere projekter og skabe relationer til de overordnede områder, hvor de udfylder et formål.

Cornerstones tilbyder en ‘out of the box’-løsning til registrering og opfølgning på projekter, med henblik på at skabe den rette struktur, samt sammenhæng til programmer, strategi og processer

Ved at udnytte platformen, samt at etablere den rigtige opfølgningsstruktur, vil der skabes de rette rammer for at have et komplet og opdateret overblik over de forandringer, der drives igennem en virksomhed. Herved øges sandsynligheden for succesfuld implementering markant.

Det er ikke vore kunders opgave at vide, hvad de ønsker.
Det er vores ansvar at fortælle dem, hvad de reel set har brug for

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe jer

Scroll to top