I et samarbejde med Cornerstones, kan du altid forvente at vi gør tingene seriøst

Vi kræver til gengæld, at de virksomheder, som vi samarbejder med,
har en oprigtig interesse i at ville lykkes

 

Vi bider os fast

 

For alle de opgaver vi arbejder på, kan du forvente at vi bider os fast og slipper ikke en opgave før den er løst. Vi giver ikke op, selvom situationen ser uoverkommelig ud og følger virksomheden og opgaven til dørs. Hos os vil du aldrig blive mødt med et forsimplet svar eller ubrugelig rapport. Vi er ærlige, hårdtarbejdende og dedikerede medarbejdere, der hellere vil ses som en del af virksomheden end en rådgiver udefra.

Derfor vil du fra os, altid få svar på tiltale og en konkret plan for hvorledes netop din problemstilling skal løses.

Hermed kan du heller ikke forvente, at vi tager svar fra en virksomhed for gode varer. Vi har nok gange oplevet forskelligheder imellem opfattet virkelighed og reel virkelighed til, at vi baserer vores rådgivning på, hvad vi umiddelbart får fortalt af ledere og medarbejdere. Vi insisterer på at gå et niveau dybere, da vi ved at djævlen altid er i detaljen.

Vores evne er at spænde bredt på tværs af alle grene af en virksomhed. Hermed kan vi heller ikke være specialister i alt. Til gengæld evner vi at opnå specialistviden på utroligt kort tid, for herefter at forstå det i en bredere kontekst, end hvad der er forventet fra en specialist. Har vi ikke den krævede spids-kompetence i situationen, er vi de første til at erkende dette. Vi gør således brug af vores netværk, som består af specialister hos vores yderst kompetente samarbejdspartnere.

Vi har alle kaft karriere i velrenommerede virksomheder, hvor vi har henholdsvis drevet og deltaget i større forandringsprojekter med udgangspunkt i at opnå gevenstrealisering ved at etablere business process excellence på tværs af hele værdikæden.

Vores metodeapparat og modeller er således baseret på vores erfaring og læring fra disse projekter, som har haft deres udgangspunkt i værdiskabende forandring for hele virksomheden. 

Scroll to top