Cornerkick

Hos Cornerstones ønsker vi at udfolde vores faglighed og dele ud af vores viden. Derfra udspringer Cornerkick. Vores læringsplatform, hvor du kan fordybe dig i relevante og konkrete problemstillinger indenfor forretningstransformation og projektledelse.

Kurser

Vi afholder løbende kurser indenfor forretningsudvikling, projektledelse og systemoptimering. Det er din chance for at få relevante værktøjer, der kan styrke dine kompetencer.

Webinarer

Med vores webinarer og korte videoer kan du tage en lille pause i løbet af din arbejdsdag for at dygtiggøre dig indenfor et bestemt område.

Events

På Cornerkick kan du finde information om de events, Cornerstones løbende arrangerer. Det kan være alt fra netværksmøder til inspirationssessions, som giver dig mulighed for at få indsigt i nye metoder og dele ud af dine egne erfaringer. 

Fagligt materiale

Fordyb dig i vores faglige materiale og find inspiration gennem vores artikler og andet materiale udarbejdet af medarbejderne hos Cornerstones.

Skal vi hjælpe?

Vi er eksperter i at rådgive og gennemføre større implementeringsprojekter, fra de første analyser til gennemførsel og fremadrettet udnyttelse af potentialer.

Vores metodeapparat er baseret på mange års erfaring med nogle af de mest komplicerede ERP implementeringer, som har haft karakter af komplette forretningsudviklingsprojekter, der indbefatter alle aspekter såsom komplet værdikæde, processer, stamdata, systemer, automatisering, digitalisering og ikke mindst udfordringen med at håndtere forandringer centreret omkring kultur, organisation og mennesker.

Scroll to top