IT- og ERP-transformation

Program- og projektledelse

Uden den rette styrmand, kommer ingen projekter i havn.

IT- og ERP-transformation er en specialist disciplin, som kræver en enorm erfaring og viden for at komme sikkert i mål. I mange tilfælde vil et projekt kunne køre godt så længe, det er lige ud af landevejen, men i det øjeblik man kommer det mindste på afveje, kan det gå grueligt galt.

Udskiftning af ERP-systemer er udskiftning af rygraden i virksomheden, hvilket kun bør tiltros øvede kræfter. Det er ikke nok at være en dygtig projektleder. Der er i høj grad også behov for at kende domænet for at sikre en god og sikker fremdrift.

Formål
Eksempel på leverancer

Vi hjælper dig, når du ikke selv har tilstrækkelige ressourcer og kompetencer internt. Eller når du har brug for sparring og inspiration fra en erfaren og videnstung rådgiver.

Vær opmærksom på, at projektledelse er afgørende for at komme sikkert i mål, så både kompetencer og tid skal være til rådighed. Du kan også gøre brug af ydelsen, når du er godt på vej i – eller allerede er dybt inde i et projekt. Vi har også stor erfaring med at træde ind i et allerede opstartet projekt, herunder også nødlidende projekter.

Advisory og projektsupport

Ethvert velfunderet systemskifte skal igennem en række faser, som hver især stiller specifikke krav til din virksomhed og din samarbejdspartner. Vi tilsikrer, at vores tilgang tilpasses den enkelte virksomhed med fokus på at levere det mest kvalitetsfulde resultat.

Forretnings- analyse

360° analyse, der er fundamental for at kunne gennemføre et systemskifte.

System- og partnerselektion

Effektiv selektion med henblik på at opnå det bedste fit imellem virksomhed, system og partner, samt den mest favorable aftale.

Løsnings-modellering

Endelig afklaring af systemdesign og løsning, der skal implementeres.
Endelig afklaring omkring tidsramme og omkostninger for projektet.

Udvikling og
test

Opsætning og udvikling af system, samt løbende end afsluttende test.

Træning og implementering

Planlægning, træning og eksekvering af Go Live, hvor eksisterende system udskiftes.

Løbende forbedringer

Introduktion af en struktureret proces for at sikre en sund og konsistent videreudvikling af processer og systemer.

Erfaring og kompetencer til enhver lejlighed

Vi tilbyder at bringe mange års erfaring og viden i spil i dit projekt igennem et fast tilknyttet samarbejde eller igennem pay-as-you-go ordninger, hvorved du kan bringe rådgivning og assistance i spil til enhver tid. Et værdifuldt samarbejde der giver dig muligheden for at bringe de rette kompetencer i spil med kort varsel og uden en længere markedssøgning.

Test Management – et eksempel på en specialistydelse

Test Management

En af de mest afgørende discipliner for IT-projekter er udarbejdelse og gennemførsel af en veltilrettelagt og repræsentativ test. Det er netop i denne fase, at de sidste skeletter kan rasle ud af skabet, inden den endelige beslutning skal tages om at gå i luften.

Dette forhold bestyrkes kun yderligere af de ERP-løsninger, som nu tilbydes som Cloud, og derved er evergreen. For det betyder, at virksomhederne løbende skal opgradere deres system til seneste version og derfor langt oftere skal gennemføre og sikre, at systemer og tilpasninger fungerer i henhold til seneste version.

Formål
Eksempel på leverancer

På trods af at Test Management er en af de discipliner, der er lettest at udsætte, er det absolut en af de mest kritiske for enhver virksomhed, da det er igennem denne, at ejerskabet for løsningen kan overdrages på struktureret vis. Ligeledes er en grundig testfase det, der sikrer, at forretningen kan gå i luften med det nye system. 

Vores specialist hjælper dig trygt videre i processen

Casper Gjørup

Casper varetager typisk projektledelse i store og komplekse projekter, samt rådgivning indenfor systemarkitektur.

Tidligere har Casper haft ledende stillinger og roller hos Kamstrup A/S, VELUX og Danish Crown A.m.b.A, hvor fællesnævneren har været implementering og support af forretningssystemer, især med fokus på ERP.   

Skal vi hjælpe dig videre?

Book en samtale gennem formularen herunder,
eller kontakt os på telefon eller mail, for at høre mere om,
hvad vi kan gøre for dig.

Brug for sparring?